Is er iets dat je op de website niet kunt vinden, maar je wel graag zou willen? Laat het mij weten. Ik ga graag creatief voor je aan de slag!
Zo ontwerp ik kaartjes met een eigen tekst of een idee.

Zoek je een uniek geboortekaartje, visitekaartje of trouwkaart? Ik ontwerp het met alle liefde voor je. Neem contact met mij op via één van mijn social media kanalen of stuur mij een berichtje via de website. Ik denk graag met je mee.

Hoe gaat dat verder in zijn werk?
– Allereerst zullen we een inspiratiegesprek plannen van ongeveer 1 uur.
– Vervolgens krijg je het eerste ontwerp toegestuurd per mail en is er de mogelijkheid om eventuele aanpassingen te doen.
– Daarna volgt er een tweede ontwerp en ook daar kunnen nog aanpassingen aan gedaan worden.
– Ben je blij met het ontwerp? Dan stuur ik het naar de drukker en ontvang je zo snel mogelijk het drukwerk.

Mocht je andere ideeën/vragen hebben, laat het mij dan gerust weten!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tal van liefde - design studio | (Christelijke) kaarten, lijntekeningen en ontwerp op maat
Average rating:  
 4 reviews
 by Amber
Super 🤩

Chantal heeft ons geboortekaartje ontworpen. Ik kan haar van harte aanbevelen! Na een fijn adviesgesprek waarin ze ruimschoots de tijd nam, kregen we de proefdruk thuisbezorgd. Zo leuk verpakt, echt een feestje om open te maken! Chantal is professioneel, zorgvuldig en denkt echt mee. In één woord super!

 by Esther
PRACHTIGE Trouwkaart

Via social media kwamen we bij Tal van Liefde (Chantal) terecht. We hadden een super fijn en leuk kennismakingsgesprek. Chantal stelde goede vragen en probeerde samen met ons een beeld te creëren van wat we wilden. Al snel werd duidelijk dat niks onmogelijk is bij Chantal en dat er genoeg opties zijn. We hebben zowel onze Save the Date als Trouwkaarten laten ontwerpen en hier nog geen seconde spijt van gehad. Ze zijn echt prachtig!! Ook de reacties van onze gasten op de trouwkaarten zijn echt top. De kaarten worden persoonlijk door Chantal thuis afgeleverd en zijn altijd keurig en super leuk ingepakt.
Een echte aanrader voor goede adviezen en prachtige kaarten!!

 by Leonie
Trouwkaarten

Chantal heeft ons onwijs goed geholpen met de trouwkaarten. Ze is niet alleen heel erg creatief, ze denkt ook goed met je mee, is erg professioneel en kan goed werken met deadlines. Ik kan Chantal aan iedereen aanbevelen. Wij zijn superblij met onze trouwkaarten!

 by Amanda
Geboortekaartje

Wij zijn super blij met het ontwerp van ons geboorte kaartje voor onze dochter! Precies zoals we in gedachten hadden. Chantal luisterde goed naar al onze wensen! Ook waren de kaarten super leuk ingepakt, toen wij het thuis ontvingen. Het was een feestje om het geboortekaartje door jou te laten ontwerpen! Thnxxx ♡

Winkelwagen